3FM nieuws

Gracie Abrams pakt 3FM Megahit titel met ‘I Love You, I’m Sorry’

foto: Facebook Gracie Abrams
  1. Nieuwschevron right
  2. Gracie Abrams pakt 3FM Megahit titel met ‘I Love You, I’m Sorry’

De Amerikaanse zangeres wordt steeds bekender in Europa, haar nummer ‘I Love You, I’m Sorry’ staat al even in de Top 50 van Nederland. De track is een van de nummers van haar nieuwe album The Secret Of Us die de zangeres in juni uitbracht. Deze week nummer hoor je hem extra vaak bij 3FM!

Vervolg nummer

'I Love You, I’m Sorry' voldoet helemaal aan de verwachtingen die je bij Gracie Abrams hebt. Het is een ballad, waarin de zangeres zingt over de liefde en moeilijkheden die hierbij kunnen komen kijken. Fans van de zangeres waren enthousiast toen bekend werd dat dit nummer op haar nieuwe album zou verschijnen. In 2020 bracht de zangeres al een soortgelijk nummer uit, ‘I Miss You, I’m Sorry’. Haar nieuwe hit is een vervolg op haar oudere nummer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitverkochte Ziggo Dome

Dat Gracie helemaal upcoming is in Nederland blijkt, want de zangeres staat over een paar maanden in de Ziggo Dome. Waar de zangeres vorig jaar nog in de Melkweg optrad, tijdens de tour van haar vorige album, heeft ze deze nu ingewisseld voor de Ziggo Dome. Hier treedt ze op tijdens haar The Secret Of Us Tour, waarvoor de tickets in Nederland binnen een uur al uitverkocht waren!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie