3FM nieuws

Deze artiesten hoor je dit weekend op 3FM live vanaf Pinkpop

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Deze artiesten hoor je dit weekend op 3FM live vanaf Pinkpop

Pinkpop is losgebarsten, en jij hoeft als thuisblijver niets te missen! Kijk, luister en geniet mee via 3FM.nl/live, waar we live muziek uitzenden van: Sam Smith, Keane, Hozier, De Jeugd van Tegenwoordig, Froukje én Ed Sheeran. Tune in!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer over Pinkpop? Check 3FM.nl/festival!

Eva & Mart zenden vanaf 23:00 uur het live optreden van Keane uit, waar je onder meer hits als 'Everybody's Changing' en 'Somewhere Only We Know' zult horen. Op zaterdag hoor je vanaf 17:00 uur De Jeugd Van Tegenwoordig bij Mark & Mai. En op zondag is het een marathon aan live optredens: eerst zal Hozier uitgezonden worden op 3FM vanaf 19:30 uur, om vervolgens door te rollen naar Sam Smith én Ed Sheeran. Beide hoor je terug bij Jamie en Olivier.

3FM X Pinkpop

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 21, 22 en 23 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf, met een dagelijkse live uitzending op 3FM van 16:00 - 01:00. Hier hoor je onder meer live muziek terug van Ed Sheeran, Froukje, Keane, Hozier, Sam Smith en De Jeugd Van Tegenwoordig. Daarnaast doen 3FM en 3voor12 ook online verslag van het festival via 3FM.nl en op Instagram, TikTok, Facebook, X en YouTube

Ster advertentie
Ster advertentie