3FM nieuws

Prins S. en De Geit brengt videoclip voor 'Disco Zwemmen' uit

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Prins S. en De Geit brengt videoclip voor 'Disco Zwemmen' uit

Met de nieuwe videoclip van Prins S. en De Geit word je gelijk weer jouw jeugd weer ingesleurd. De track 'Disco Zwemmen' brengt de vrolijke sfeer van kinderpartijtjes terug. Toch liggen er meer betekenissen achter de teksten verscholen.

Het diepe in

Waar de tekst wat donker is, zie je de nostalgie en speelsheid terug in videoclip. Dat is geen toeval, want het album Partijtje is bedoeld om een feestje te maken van het soms harde leven. Terugkijkend op een zware periode voor de band, waarin gitarist Marne een herseninfarct opliep, is het begrijpelijk dat de band in donkere tijden zoekt naar redenen om het leven te vieren. Een terugblik op een zorgeloze jeugd zoals Prins S. en De Geit hier neerzet kan dan erg bevrijdend voelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lowlands

Op Lowlands speelde Prins S. en De Geit ook al nummers van het nieuwe album. Zoals we ondertussen wel gewend zijn maakte de driekoppige band een megapartijtje van, vergezeld met live blazers op het podium. Hieronder zie je hoe het eraan toeging tijdens hun optreden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Als je Lowlands hebt gemist, treur niet! Prins S. en De Geit treedt dit jaar nog veel meer op. Zie hier waar je ze kan checken.

3FM Talent

Prins S. en De Geit bracht in 2021 hun debuutsingle 'Nacht' uit. Sindsdien heeft het drietal meerdere keren in de 3FM Live Box opgetreden en zijn ze uitgeroepen tot 3FM Talent. De band is uitgegroeid tot een vaste klant voor festivals zoals Sziget, Lowlands en Pinkpop.

Ster advertentie
Ster advertentie