3FM nieuws
KRO-NCRV

Arjen Lubach reageert op geruchten van overstap RTL

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Arjen Lubach reageert op geruchten van overstap RTL

Vanochtend bij Wijnand in de Ochtend reageerde Arjen Lubach subtiel op de hardnekkige geruchten over zijn mogelijke overstap van de NPO naar RTL. De roddels, die de ronde deden na een uitspraak van Rob Goossens bij Oranjezondag, suggereren dat Lubach binnenkort RTL zou gaan versterken.

Lubach naar RTL?

3FM-dj Wijnand Speelman besloot om Lubach rechtstreeks te bellen en hem te feliciteren met "de grote bekendmaking". Hoewel Lubach zijn humor niet verloor tijdens het gesprek, liet hij opvallend genoeg het gerucht onbesproken. “Ik heb altijd zoveel spijt dat ik telefoonnummers opneem ‘s ochtends.” grapte hij, zonder expliciet te ontkennen dat er een overstap aan zit te komen. Zijn schijnbare ontwijkende antwoorden geven juist voeding aan de speculaties.

"Ik kom net aan in Hilversum," liet hij weten, doelend op zijn aankomst op het Mediapark, waar de NPO is gevestigd. Maar wat de toekomstplannen precies inhouden, blijft vooralsnog onduidelijk. Volgens Goossens zou de overstap "vandaag bekend worden", maar Lubach koos er toch voor om verder niets prijs te geven over zijn plannen.

Met zijn ondoorzichtige antwoorden heeft Lubach geen duidelijkheid gegeven, maar ook niet ontkend dat er een overstap naar RTL aan zit te komen. Of er binnenkort een formele aankondiging komt, blijft voorlopig nog de grote vraag.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie