3FM nieuws

Queens of the Stone Age cancelt rest van festivaltour, waaronder Lowlands

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Queens of the Stone Age cancelt rest van festivaltour, waaronder Lowlands

Eerder deze maand kwam het vervelende nieuws naar buiten dat Josh Homme, frontman van de band Queens of the Stone Age met spoed naar Amerika terugkeerde voor medische hulp. Hoewel er toen maar een deel van de tour werd afgelast, heeft de band nu laten weten ook de rest van de festivalshows te cancelen. Hiermee komt het optreden op Lowlands over minder dan een maand ook te vervallen...

Diagnose

In 2022 kreeg frontman Josh Homme een levensveranderende kankerdiagnose. Hiervoor is hij in behandeling gegaan en werd hij in 2023 kankervrij verklaard. Op 7 juli 2024 post de band dat Josh met spoed terug moet naar de Verenigde Staten voor een operatie. Waarvoor de operatie is, hebben zij niet laten weten. Natuurlijk hoopt iedereen dat het herstel spoedig gaat.

Het cancellen van de shows werd ook op het allerlaatste moment bepaald. Ze laten dan ook weten dat "every effort was made to push through and play for you, but it is no longer an option to continue."

Justice vervangt

Hoewel het festival nu met één headliner minder op de affiche staat, hebben ze wel snel weten te handelen om een nieuwe te vinden. En de vervangende show is er niet zomaar één: niemand minder dan het Franse dj-duo Justice zal op het Alpha-podium van Biddinghuizen een gigantische muziek- en lichtshow neerzetten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie