3FM nieuws

3FM Backstage Sessies: handjevol fans getrakteerd op akoestische sessie Keane

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Backstage Sessies: handjevol fans getrakteerd op akoestische sessie Keane

Met de 3FM Backstage Sessies krijgen fans de unieke kans om artiesten die normaal op reusachtige podia staan, in een piepkleine setting te aanschouwen. Via de 3FM Telefooncel op het Pinkpop-terrein winnen op de eerste dag van het festival een exclusieve luistersessie in de 3FM Backstage met de Engelse band Keane.

Meer over Pinkpop? Check 3FM.nl/festival!

Hele sessie te beluisteren via NPO Luister

Fans die tijdens de grote Keane-quiz alle vragen goed beantwoorden, hebben zichzelf bewezen: zij mogen naar de 3FM Backstage voor de exclusieve sessie met Keane, waar de band onder andere de monsterhit 'Somewhere Only We Know'. Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil jij de gehele intieme sessie met Keane terugluisteren met ‘Everybody’s Changing’, ‘Sovereign Light Café’ en ‘Somewhere Only We Know’? Check deze via NPO Luister.

Meer Keane? Tune vanavond om 23:00 in op 3FM, waar de gehele Pinkpop-show vanaf the North Stage wordt uitgezonden.

3FM x Pinkpop

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 21, 22 en 23 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf, met een dagelijkse live uitzending op 3FM van 16:00 - 01:00. Hier hoor je onder meer live muziek terug van Ed Sheeran, Froukje, Keane, Hozier, Sam Smith en De Jeugd Van Tegenwoordig. Daarnaast doen 3FM en 3voor12 ook online verslag van het festival via 3FM.nl en op Instagram, TikTok, Facebook, X en YouTube

Ster advertentie
Ster advertentie