3FM nieuws

Joost Klein brengt eindelijk 'Filthy Dog' uit

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Joost Klein brengt eindelijk 'Filthy Dog' uit

Na het eindeloos teasen van 'Filthy Dog' heeft Joost het nummer eindelijk uitgebracht. Het nummer stond ook al bekend als 'Schweinhund' bij de fans.

Teasen, teasen en nog eens teasen

De afgelopen week zijn er al veel teasers van het nummer op TikTok verschenen en tijdens het festivalseizoen was het nummer ook al te horen. Er gaan echter al langer snippets en teasers rond, en de fans kijken al lang uit naar de release. Hieronder zie je de live versie van Concert at SEA.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dierendag

Heel toepasselijk is het dierendag nu 'Filthy Dog' officieel uitkomt. Nu het wachten eindelijk voorbij is kunnen de fans weer genieten van nieuwe Joost. 'Filthy Dog' is weer een internationaal nummer waar Joost zijn Nederlandse identiteit op de kaart zet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eurovisie 2025

Naast het teasen van dit nummer is Joost ook nog steeds bezig geweest met het teasen naar Eurovisie 2025. Onder meerdere TikToks post hij comments waar hij "Joost Klein for Eurovision 2025" noemt. Of dit nou sarcasme of daadwerkelijke interesse is, is nog niet duidelijk. Maar we houden het in ieder geval in de gaten.

Ster advertentie
Ster advertentie