3FM nieuws

3FM's Talentencamping: Het jaar van Zoë Livay

foto: NPO 3FMfoto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM's Talentencamping: Het jaar van Zoë Livay

Op De Talentencamping ontvangt Julien verschillende artiesten die begin dit jaar door 3FM zijn uitgeroepen tot 'De 10 van 2024'. Dit zijn artiesten die dit jaar hét verschil gaan maken. We zijn ondertussen heel wat optredens en releases verder, maar hoe gaat het nu met ze? Je ziet het in de eerste aflevering van ‘De 3FM Talentencamping’, waar we even helemaal back to basic gaan!

In de eerste aflevering komt niemand minder dan Zoë Livay, volledig in het juiste thema gekleed, langs bij Julien op de Talentencamping. Gedurende de middag bespreken ze de ins en outs van het afgelopen jaar, terwijl ze beiden aan een uniek kunstwerk werken. Als klap op de vuurpijl geeft ze ook nog eens een intiem, akoestisch live-optreden voor haar tien grootste fans!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

“Mijn moeder support mij in alles”

Zoë Livay blikt terug op een jaar vol groei en mooie momenten. Zo kwam in 2024 haar allereerste EP genaamd Vrouw Van De Wereld uit, waarin ze luisteraars een intiem kijkje in haar hoofd geeft. Zoë: “Ik denk dat de EP voor mij gaat over echt genieten van wat je doet, blij zijn met jezelf en ook geloven dat je dingen daadwerkelijk kan.” Daarnaast doet ze ook een boekje open over haar verleden bij The Voice: "Ik heb zelf nooit iets raars meegemaakt, maar wel gehoord dat anderen een minder leuke tijd hadden. Ik denk dat dit komt omdat ik mezelf altijd goed beschermde," vertelt ze openhartig.

Is ze uiteindelijk tevreden over hoe haar jaar is gelopen? Zoë: “Van mezelf moet ik elke keer een nieuwe stap bereiken, maar ik probeer wel heel erg trots te zijn op wat ik al heb bereikt." Dat klinkt als een succes!

De 10 van 2024

3FM is natuurlijk de plek om jouw muzieksmaak uit te breiden met de beste nieuwe artiesten die de wereld op dit moment te bieden heeft. Wie moet je live zien, horen en checken? Dat is dé reden waarom je deze serie moet zien!

Ben je benieuwd wie de rest van 'De 10 van 2024' zijn? Check de lijst hieronder!

- The Indien
- Anna-Rose Clayton
- Adriaan Persons
- Maryn Charlie
- Loupe
- Goldkimono
- Wodan Boys
- Roxy Dekker
- Zoë Livay
- Elmer

Meer zien van ‘De Talentencamping’?

Wil je zien wie Julien nog meer op zijn camping heeft uitgenodigd? Check dan volgende week donderdag om 17:00 uur naar een nieuwe aflevering van De Talentencamping!

Ster advertentie
Ster advertentie