3FM nieuws

Måneskin op Pinkpop: knallende rockshow met een hoop sexiness

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Måneskin op Pinkpop: knallende rockshow met een hoop sexiness

Het is dag 1 van Pinkpop en het festival knalt al uit z’n voegen. Waar Måneskin twee jaar terug midden op de dag stond geprogrammeerd, mag de band vanavond de vrijdag afsluiten. Deze zomer waait de rockband over een rits Europese festivals. Op Landgraaf maakt de band er een knallend spektakel van.

Check 3FM.nl/festival!

Måneskin blijft Måneskin

En Måneskin gaat nou eenmaal graag uit de kleren. In 2022 eindigt Damiano al in een onderbroek op het podium. Vandaag is het weer er niet helemaal voor, maar na een show van anderhalfuur gingen er toch blazers en truien uit. En met zulke figuren en aantrekkelijke popsongs hebben de Italianen alle reden toe.

En na de winst van de band tijdens het Eurovisie Songfestival varen zij nog een lange poos op hun succes. De band heeft door de jaren heen hyperaanstekelijke nummers vol poprock gemaakt. Nadat ‘ZITTI I BUONI’ al vroeg in de setlist te horen is, valt op hoe veel hits Måneskin hierna heeft verzameld. Onder meer ex-3FM Megahits ‘GOSSIP’ en ‘HONEY (ARE U COMING?)’ worden met een grote knal het publiek in gesmeten. En natuurlijk komt ‘I WANNA BE YOUR SLAVE’ ook voorbij.

Met de plensende regen achter de rug warmt Måneskin de paardenrenbaan van Landgraaf om tot een vurig rockfestijn met een hoop energie. Aan het einde van het optreden worden nog een hoop fans het podium opgebracht. Voor de rest van de fans is het: opdrogen. Warm worden. Morgen dag twee.

button arrow
button arrow
foto: Ben Houdijk

3FM x Pinkpop

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 21, 22 en 23 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf, met een dagelijkse live uitzending op 3FM van 16:00 - 01:00. Hier hoor je onder meer live muziek terug van Ed Sheeran, Froukje, Keane, Hozier, Sam Smith en De Jeugd Van Tegenwoordig. Daarnaast doen 3FM en 3voor12 ook online verslag van het festival via 3FM.nl en op Instagram, TikTok, Facebook, X en YouTube

Ster advertentie
Ster advertentie