3FM nieuws

Ilse DeLange en Jacqueline Govaert op Concert At SEA

  1. Nieuwschevron right
  2. Ilse DeLange en Jacqueline Govaert op Concert At SEA

Giel mocht donderdag 3 april de laatste namen voor Concert At SEA 2014 bekendmaken.

Ilse DeLange, Jacqueline Govaert en Navarone spelen dit jaar ook op Concert At SEA. Dit werd donderdag 3 april door Giel bekend gemaakt. BLØF maakte dinsdagavond 1 april in De Wereld Draait Door bekend dat Bastille ook op het tweedaagse festival op de Brouwersdam in Zeeland staat. De kaartverkoop is inmiddels van start.

Line-up Concert At SEA compleet

Het programma is met de aankondiging van Bastille, Ilse DeLange, Jacqueline Govaert en Navarone zo goed als compleet. Organisator BLØF is trots en kijkt uit naar het festival. "Met Bastille en Passenger hebben we twee internationale topartiesten op de Brouwersdam die momenteel de hele wereld rond touren. Samen met de gevarieerde line-up van artiesten uit eigen land wordt het weer een bijzonder geslaagd weekend", aldus Paskal Jakobsen.

?Eerder werden Passenger, Caro Emerald, De Dijk, The Opposites al bekendgemaakt. Ook Alain Clark, DI-RECT, Niels Geusebroek, Jett Rebel, 3JS, The Dirty Daddies, Sunday Sun, Nielson, Chef’Special, FeestDJRuud en last but not least BLØF spelen op het festival. De Zeeuwse band organiseert het festival dit jaar voor de negende keer.

Concert at SEA

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is uitgegroeid tot één van de grootste festivals van Nederland. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee en de gezellige sfeer voor veel mensen reden om een weekend naar Zeeland te komen.

Concert At SEA vindt dit jaar plaats op 27 en 28 juni aan de Brouwersdam in Renesse.

Ster advertentie
Ster advertentie