3FM nieuws

Zo volg jij komende week Sziget via 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo volg jij komende week Sziget via 3FM

Al jaar en dag reizen duizenden Nederlanders af naar Budapest om daar te genieten van Sziget. Het grootste muziekfestival van Hongarije. Dit jaar staan onder andere Martin Garrix, Goldband, Joost, Fred Again.., Tom Odell en Sam Smith op het programma, en 3FM is erbij!

3FM op Sziget

Sziget duurt fantastisch lang. Waar sommige festivals je in Nederland maximaal blij maken met drie dagen feest, gooien ze er in Budapest een schepje bovenop. Daar kan je vanaf donderdag tot en met dinsdag feesten. En, dan is er zelfs nog een pre- en afterparty geregeld. Stiekem acht dagen feest dus.

3FM-dj Jamie Reuter en Julien Kooij gaan namens 3FM naar het festival om verslag te doen. Dus verwacht epische sfeerbijdrages op de radio, de leukste content op social media, interviews met de beste artiesten en hopelijk weet ze ook nog wat live materiaal los te peuteren. Ben jij erbij? Join dan vooral onze 3FM Sziget appgroep, waar zo'n 500 Szigetgangers uit Nederland zitten en de beste tips en tricks delen, naast natuurlijk een hoop gezelligheid en meet-ups.

Voeg jezelf toe aan de 3FM Sziget Whatsappgroep


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ben jij er niet in levende lijve bij komende week? Houd dan vooral onze online kanalen in de gaten voor alle hoogtepunten van het festival.

Ster advertentie
Ster advertentie