3FM nieuws

Froukje en S10 in de 3FM Live Box met 3FM Megahit 'Ik Haat Hem Voor Jou'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Froukje en S10 in de 3FM Live Box met 3FM Megahit 'Ik Haat Hem Voor Jou'

Froukje en S10 zijn ondertussen 3FM Live Box veteranen. En vandaag zetten ze de trend alweer door in de 3FM Live Box bij Wijnand in de Ochtend. Hun vriendschap staat hier natuurlijk centraal, dankzij hun 3FM Megahit 'Ik Haat Hem Voor Jou'.

'Ik Haat Hem Voor Jou'

In deze track zingen Froukje en S10 over hun ijzersterke vriendschap, die allerlei relaties overleeft. Ze steunen elkaar door dik en dun, en vinden dat zulke vriendschappen onderbelicht zijn. "Als niemand me wil, dan trouw ik met jou," zingt het duo dan ook. Die chemie is ook in de 3FM Live Box te zien, waar S10 letterlijk op één knie gaat voor Froukje. Check hieronder het live optreden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Antoon

'Ik Haat Hem Voor Jou' is geproduceerd door Antoon, maar er waren ook geruchten over een vocale bijdrage. Wijnand vroeg het duo of Antoon daadwerkelijk te horen was op de track. Hier gaf S10 een heel interessant antwoord op...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer van Froukje en S10

Als je Froukje of S10 nog meer live wil horen zingen heb je geluk. S10 heeft een theatertour gepland voor dit najaar. De première is 12 november in Carré te bewonderen, waarna er nog tien shows volgen.

Froukje vult 20 tot en met 22 september de AFAS Live in Amsterdam. Wat ze daarna gaat doen weet ze nog niet, dus pak je kans om hier nog bij te zijn!

Ster advertentie
Ster advertentie