3FM nieuws

S10 heeft haar nieuwe album al helemaal af

foto: NPO 3FMfoto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 heeft haar nieuwe album al helemaal af

Froukje en S10 gaan keihard met hun vriendschapsanthem 'Ik Haat Hem Voor Jou'. Na hun optreden bij de ochtendshow van 3FM onthult S10 aan onze Julien dat ze een paar weken geleden haar album heeft afgemaakt: "Ik kan er nog niet teveel over zeggen."

Niet normaal!

In de aflevering van De Vriendinnentest krijgen S10 en Froukje de vraag wat hun favoriete eigen liedje is. S10 zegt daarop dat het een track is van haar nieuwe plaat: "Of nouja, eigenlijk elk liedje van mijn nieuwe plaat." Julien vraagt daarop of ze daarmee haar album van twee jaar geleden, Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Me Denkt uit 2022, bedoelt. "Nee, ik heb een paar weken geleden mijn nieuwe plaat afgemaakt." Wat ze er nu al over kan zeggen? "Niet normaal", zegt S10 trots.

Froukje heeft hem al gehoord

Gelijk na die onthulling roepen Froukje en Julien in koor: "Scoop, scooperdiescoop!". En aangezien Froukje en S10 zowel vriendinnen als mede-muzikanten zijn stellen zij elkaars mening ook zeker op prijs. Froukje: "Ik heb alles al gehoord." Op dit moment is er nog niks bekend over wanneer de plaat uitkomt en of 'Ik Haat Hem Voor Jou' er ook op zal staan. Maar je checkt het natuurlijk hier bij 3FM.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie