3FM nieuws
KRO-NCRV

B&B Vol Liefde Anja reageert op het eigen koffiemerk van Joop

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. B&B Vol Liefde Anja reageert op het eigen koffiemerk van Joop

In de wereld van B&B Vol Liefde blijft de liefde niet altijd bloeien, maar dat betekent niet dat er geen bijzondere avonturen uit voortkomen! Joop, een van de meest spraakmakende deelnemers van het populaire programma, heeft zijn ervaringen bij Anja in Frankrijk omgezet in een verrassende nieuwe onderneming: zijn eigen koffiemerk.

Van liefde naar koffie

Vanochtend vertelden 3FM-dj's Wijnand Speelman en Jamie Reuter over de wendingen in Joops leven na zijn deelname aan B&B Vol Liefde. Joop, die te gast was bij Anja in Frankrijk, kon daar de liefde niet vinden. In plaats van harten te veroveren, raakte Joop verstrikt in ruzies over zijn koffiezetapparaat, dat hij trouw overal mee naartoe sleepte om het lekkerste bakkie pleur te maken.

Anja en Joop bleken al snel niet de ideale match. Anja vond Joop niet bepaald aantrekkelijk, en Joop vertrok uiteindelijk boos naar huis. Maar waar de liefde faalde, vond Joop een nieuw doel: koffie. Dankzij een samenwerking met een koffiemerk heeft Joop nu zijn eigen blend op de markt gebracht.

Anja’s reactie

Wijnand en Jamie belden met Anja om te horen wat zij van Joops nieuwe koffie-avontuur vindt. Anja reageerde sportief: "Het is fijn voor hem dat hij zo’n positieve wending heeft gegeven aan zijn ervaring." Of Anja Joops koffie zelf zou willen proberen? Daar moet ze nog een nachtje over slapen, gaf ze lachend toe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie