3FM nieuws
KRO-NCRV

The Indien in de 3FM Live Box met 'Dancing On My Feelings', hun kersverse 3FM Megahit

foto: The Indien 3FM Livebox
  1. Nieuwschevron right
  2. The Indien in de 3FM Live Box met 'Dancing On My Feelings', hun kersverse 3FM Megahit

Vanochtend speelden The Indien hun nieuwe nummer 'Dancing On My Feelings' in de 3FM Live Box waar Wijnand ze verraste met het behalen van de 3FM Megahit. Benieuwd hoe het nummer klinkt? Je ziet het hieronder.

'Dancing On My Feelings'

Vandaag kwam de nieuwste single van The Indien 'Dancing On My Feelings' uit. Het nummer gaat over het zien van een oude liefde en het nostalgische gevoel wat daar bijkomt. Het nummer heeft een catchy melodie en blijft daardoor lekker hangen. Mede daarom is 'Dancing On My Feelings' is uitgekozen als 3FM Megahit! Benieuwd hoe het nummer klinkt? Check het optreden in de 3FM Livebox van The Indien hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Comeback

Met hun tweede 3FM Megahit in korte tijd kunnen we zeker spreken van een heuse comeback van de band. De band is ruim tien jaar gereden opgericht en heeft een korte pauze gehad, maar kwam in 2020 weer terug. En daar zijn we maar al te blij mee!

Eerder dit jaar kwam het debuutalbum 'The Indien' uit en nu dus de single 'Dancing On My Feelings'. In totaal heeft The Indien al drie keer een 3FM Megahit binnen gesleept en als ze zo door blijven gaan zal het vast niet de laatste zijn.

Clubtour

Mocht je helemaal enthousiast zijn geworden na het zien van het optreden in de 3FM Live Box van The Indien dan is er goed nieuws: je kunt de band live zien! De band gaat namelijk in November weer op clubtour naar verschillende plekken door heel Nederland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie