3FM nieuws

The New Shining, Rigby en Splendid op CAS

  1. Nieuwschevron right
  2. The New Shining, Rigby en Splendid op CAS

Giel mocht dinsdagochtend (16 april 2013) weer drie nieuwe namen bekend maken voor Concert At SEA 2013!

Concert At SEA, het festival van de mannen van Bløf, heeft er weer drie nieuwe namen bij. Giel maakte dinsdagochtend in zijn programma bekend dat The New Shining, Rigby en Splendid komen optreden op het jaarlijkse tweedaagse feestje op de Brouwersdam in Zeeland.

Paskal Jakobsen van Blof is blij

De drie bands spelen op het Umoja Podium, dat na het succes van vorig jaar een vaste waarde is geworden. Paskal Jakobsen is blij met de komst van de drie nieuwe namen.

“Met het Umoja Podium hebben we de laatste jaren een plek gevonden om nieuwe bands te presenteren aan ons publiek. Splendid, Rigby en The New Shining passen wat ons betreft uitstekend in het veelzijdige karakter van Concert at SEA.”

Line-up CAS compleet

Met de toevoeging van de drie Nederlandse acts The New Shining, Rigby en Splendid is de line-up van de achtste editie van Concert At SEA compleet. Eerder werd al bekend gemaakt dat de volgende acts op 28 en 29 juni 2013 op het Zeeuwse festival staan: Bløf, James Morrison, Kane, Guus Meeuwis, Racoon, Will and the People, Miss Montreal, Moke, Handsome Poets, Cøver At SEA, Sabrina Starke, Kensington, Memphis Maniacs, 90s Now, Nielson en The Kik.

Ster advertentie
Ster advertentie