3FM nieuws
KRO-NCRV

Albin Lee Meldau speelt 'Show Me' live bij Barend & Wijnand op de camping in Dortmund

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Albin Lee Meldau speelt 'Show Me' live bij Barend & Wijnand op de camping in Dortmund

Wat een aangename verrassing voor alle luisteraars! Afgelopen week had Albin Lee Meldau een optreden in Hamburg. Aangezien hij toch in de buurt was kwam hij gezellig op bezoek bij Barend & Wijnand. Daar speelde hij speciaal van hen zijn nieuwe single 'Show Me'.

Albin Lee Meldau

De laatste keer dat hij te gast was bij 3FM was alweer in april. Bij Wijnand speelde hij zijn emotionele nummer 'Forget About Us'. Daar liet de zanger zien dat hij geen toeters of bellen nodig heeft om een mooi optreden te geven. Iets wat hij deze ochtend maar weer eens bewees met zijn akoestische versie van 'Show Me'.

'Show Me'

Op het Youtube-kanaal van de zanger staat ook een muziekvideo van het nummer. Het concept was een 'rare' aldus Albin Lee. "Ik was met mijn vrienden in Griekenland en de bedoeling was wat er zou gebeuren als ik gewoon van de wagen zou vallen. Het was erg leuk om te maken en ik ben blij met het resultaat. Ik herinner me dat ik bijna verdronk toen ik zwom naar de boot. Er stond een sterke stroming en ik moest hard zwemmen om aan de kant te komen. Het was niet moeilijk om daarna te doen alsof ik dood was."

Benieuwd naar het hele optreden? Check 'm hieronder

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie