3FM nieuws

‘Dancing In The Flames’ van The Weeknd is de 3FM Megahit van deze week!

foto: Facebook The Weeknd
  1. Nieuwschevron right
  2. ‘Dancing In The Flames’ van The Weeknd is de 3FM Megahit van deze week!

Nieuwe muziek van The Weeknd! Vannochtend bracht hij zijn nieuwe single ‘Dancing In The Flames’ uit, en daarmee scoort hij meteen de nieuwe 3FM Megahit. Je hoort de track deze week extra vaak op 3FM.

Dancing In The Flames is het eerste lied van The Weeknd’s nieuwe album: Hurry Up Tomorrow. Dit nieuwe album is onderdeel van een triologie, die begon met zijn eerdere albums ‘After Hours’ en ‘Dawn FM’. Beide albums vielen heel goed in de smaak, en met ‘Hurry Up Tomorrow’ wordt het de serie compleet gemaakt. Wanneer we van het laatste deel kunnen gaan genieten, is helaas nog onduidelijk.

Liveoptreden

Voordat het nummer werd uitgebracht, kreeg een klein aantal mensen al een voorproefje. The Weeknd verraste zijn fans tijdens een eenmalig liveoptreden in Brazilië. Een unieke ervaring voor zijn aanwezige fans, die de eer hadden het nieuwe nummer als eerst te horen. Benieuwd naar het nummer? Beluister ‘m hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Videoclip

De videoclip van het nummer heeft een interessante achtergrond: de nieuwe release van The Weeknd is namelijk deel van een bijzondere samenwerking. De zanger heeft meegeholpen met het promoten van de camera van een nieuw smartphone-model. De videoclip van ‘Dancing In The Flames’ is volledig gefilmd met dit toestel. En dat check je hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie