3FM nieuws

‘We Hebben De Tijd’ van Froukje is de 3FM Megahit van deze week

foto: Spotify Froukjefoto: Spotify Froukje
  1. Nieuwschevron right
  2. ‘We Hebben De Tijd’ van Froukje is de 3FM Megahit van deze week

Hitmachine Froukje verblijdt iedereen met een extra track op haar succesvolle album Noodzakelijk Verdriet. ‘We Hebben De Tijd’ is een perfect voorbeeld van het Froukje-recept: een muzikale en fijne melodie met poëtische teksten over haar zorgen en twijfels over het leven. Een prachtig nummer over de tijd nemen in het leven, daarom is ‘We Hebben De Tijd’ bekroond tot de 3FM Megahit van deze week. Je hoort de track deze week daarom extra vaak op de radio.

Frok n Roll

Froukje is dé Nederlandse popsensatie van het moment. Nederland kan geen genoeg krijgen de Froukje vibe: dansen en voelen op de aanstekelijke melodie van haar nummers met authentieke poëtische teksten. Ze heeft zojuist haar giga clubtour door Nederland afgerond en is zich aan het klaarstomen voor de festivalzomer. Froukje is dit jaar op de grote podia in Nederland te zien: volgende week gaat ze stralen op Pinkpop en niet veel later op Lowlands.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

‘We Hebben De Tijd’

In ‘We Hebben De Tijd’ kun je ontspannen terwijl je luistert naar een rustige en ingetogen melodie. Een piekerende Froukje zingt over haar zorgen en twijfels in het leven. “Mag ik stilstaan in mijn jeugd / nu ik het heb wil ik het niet / maar we hebben de tijd, minstens tot morgen / Ik maak me zo’n zorgen, over alles altijd / Maar we hebben de tijd.” Geniet van deze heerlijke plaat en luid rustig je weekend in met het luisteren naar 2,5 minuut authentieke Froukje. Je hoort ‘We Hebben De Tijd’ deze week extra vaak op 3FM.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie