3FM nieuws

Programmering 3FM BPM aangepast

  1. Nieuwschevron right
  2. Programmering 3FM BPM aangepast
De programmering van 3FM BPM is deze zaterdag aangepast doordat 3FM Noorderslag live uitzendt. Ministry Of Beats komt live vanuit Groningen, Dancetination Live vervalt en Weekender duurt een uurtje langer. MINISTRY OF BEATS
Aanstaande zaterdagavond doet {l}Edwin Diergaarde{/l} een speciale edit-versie van Ministry of Beats, tussen 19 en 21 uur live vanuit de Oosterpoort in Groningen. Met onder andere Don Diablo en Gideon die later die avond ook op Noorderslag zullen optreden.

DANCETINATION LIVE
Vervalt vanwege de liveuitzending vanaf Noorderslag, die duurt van 21:00 tot 03:00 uur. Zie dit bericht voor meer details.

WEEKENDER
Wat doe je als je als programmaker te horen krijgt dat je voor een keer een uurtje erbij krijgt? Dan zorg je dat er iets bijzonders gebeurt. Omdat 3FM aanstaande zaterdag live vanuit Noorderslag uitzendt, komt aanstaande zaterdag het programma Dancetination Live! te vervallen (volgende week weer vanuit een superclub in Nederland!). Weekender wordt dan een uur langer (van 3 tot 7). Presentator {l}Mick Boskamp{/l}: ‘Ik zou dan een gewone, extra lange aflevering van Weekender kunnen maken met {l}Paul Rabbering{/l} en Dj Jefferson, maar dat leek me toch een beetje te gemakkelijk. Ik ben vervolgens op zoek gegaan naar een spectaculaire Dj die een 2-uur durende mix zou kunnen maken, speciaal voor het programma. Nadat ik op Internet lovende berichten had gelezen over een jonge Dj uit Rotterdam, een zekere Dj Juha ben ik met hem in contact gekomen en heb ik zijn muziek gehoord (via CD en live in een club). Zijn draaistijl is zo anders, zo bijzonder dat ik hem meteen vroeg om de klus te klaren. Ik ga er weinig over zeggen, behalve dan dat je niet weet wat je hoort. Ga er rustig voor zitten of maak er een ommetje voor als je op de weg zit, het liefst via Antwerpen…” Juha is te horen tussen 3 en 5. Daarna nemen Boskamp, Dj Jefferson en Rabbering het roer over.
Ster advertentie
Ster advertentie