Interview
NTR

Guy Berryman van Coldplay: Scoop over samenwerking met een legende en komen ze weer naar Nederland!?

  1. Nieuwschevron right
  2. Guy Berryman van Coldplay: Scoop over samenwerking met een legende en komen ze weer naar Nederland!?

De nieuwste single van Coldplay, 'We Pray' is deze week de 3FM Megahit. De bassist van de band, Guy Berryman (die gewoon in Nederland woont!?) vertelt alles over het nieuwe album Moon Music dat op 4 oktober uit zal komen en kan al bevestigen dat er net zo'n rammer als 'The Scientist' op zal staan die we massaal mee zullen zingen.

Samenwerking met disco-legende
3FM-dj Obi spreekt met Guy en begint gelijk over de 3FM Megahit 'We Pray', waar samenwerkingen opstaan met Little Simz, Burna Boy, Elyanna en TINI: "Het feit dat zij overal op de wereld vandaan komen past ook heel goed bij de boodschap van de track." Maar dit zal niet de enige samenwerking zijn. Op hun aankomende album staat ook een collab met legendarische gitarist en producer Nile Rodgers die bekend staat om zijn herkenbare gitaarrifs in o.a. CHIC ('Le Freak') en 'Get Lucky' met Daft Punk.

Coldplay naar Nederland?

Fun fact: Guy Berryman noemt Nederland zijn thuisland, aangezien hij op dit moment in Amsterdam woont. Het zou hem dan ook geweldig lijken weer in Nederland neer te strijken en dan niet alleen in Amsterdam, maar ook in steden als Rotterdam en Den Haag (Malieveldje weer?). Wil je meer weten over hoe hun aankomende album Moon Music zal gaan klinken, kijk dan vooral het hele interview hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie