Laat je zoeken!

Algemene spelregels van 'Laat je zoeken!'

  1. Nieuwschevron right
  2. Algemene spelregels van 'Laat je zoeken!'

Dit weekend zoeken we naar Luc, om het een beetje gezellig te houden, zijn hier de spelregels.

ALGEMENE SPELREGELS

1. ORGANISATIE

De zoektocht ‘Laat je Zoeken’ wordt georganiseerd door omroep BNNVARA en NPO 3FM. Hierna te noemen 3FM.

De Voorwaarden hebben betrekking op bovenstaande actie van 3FM en zijn gedurende de actie te vinden op de website van 3FM. (3fm.nl/laatjezoeken)

2. AANMELDEN

Wil jij je aanmelden om een locatie door te geven? Dat kan op twee manieren, die beide gratis zijn. De eerste mogelijkheid is door een bericht via de 3FM app te sturen. De tweede mogelijkheid is om je aanmelding in te sturen via 3fm.nl/laatjezoeken. Omschrijf in je aanmelding waar jij denkt dat Luc zich begeeft, door een adres door te sturen en waarom je dit denkt aan de hand van de gegeven hints. Het is belangrijk dat je er altijd een precies adres bij vermeldt zodat je Sander of Sophie naar een duidelijk adres kunt sturen.

Je maakt kans om in de uitzending te komen en de genoemde locatie te benoemen. Mocht je het fout hebben, niet getreurd, je kan het gewoon weer opnieuw proberen.

3. HET SPEL

Radio DJ Luc Sarneel is spoorloos verdwenen. Niemand weet waar hij zich bevindt. Aanvoerders Sander en Sophie reizen het hele land door om opzoek te gaan naar Luc. Maar dit kunnen ze niet zonder de luisteraar.

De luisteraar bepaalt namelijk waar de aanvoerders Sander en Sophie naar toe gaan. Als kandidaat heb je de mogelijkheid om jouw locatie door te sturen via de app van 3FM of via 3fm.nl/laatjezoeken. (zie 2. AANMELDEN)

De kandidaat krijgt de kans om één locatie met adres aan te wijzen.

Op het moment dat de kandidaat de locatie benoemd, staat Sander of Sophie op die locatie. Als je als deelnemer aan de lijn hangt roep je: Laat je Horen! - Vanaf hier zijn er twee mogelijkheden:

  1. Wanneer het stil blijft, is dit NIET de locatie die wij zoeken en gaan we door. - Luc zal daarna snel met een volgende hint komen om de kandidaten op de goede weg te helpen.

  2. Wanneer het de juiste locatie is, zal Luc Sarneel op spectaculaire wijze verschijnen en wint de kandidaat de prijs (zie 6. DE PRIJS). Het spel is afgelopen.


4. KOSTEN VOOR DEELNAME

Het versturen van een berichtje via de 3FM app of via 3fm.nl/laatjezoeken is gratis.

5. SELECTIE

De selectie van kandidaten vindt plaats door de redactie van 3FM. Op het moment dat je door de redactie wordt geselecteerd om mee te doen, zal er door hen contact met je opgenomen worden.




6. DE PRIJS

Het spel kent één prijs. Zoals radio DJ Luc Sarneel is verdwenen. Zo maakt de luisteraar ook kans op een geheel verzorgde verdwijning naar een onbekende locatie.

De verdwijning vindt plaats in een weekend naar keuze in de maanden september of oktober in overleg met de redactie van 3FM. De winnaar mag 5 vrienden meenemen naar een nog onbekende locatie, voor een spectaculaire verdwijning.

7. BIJKOMENDE VOORWAARDEN PRIJS

De deelnemers aanvaarden dat de deelname en het uiteindelijk toekennen van de prijs aan de volgende cumulatieve voorwaarden onderworpen is, hij/zij:

  • Dient 18 jaar of ouder te zijn;

  • Dient in Nederland Woonachtig te zijn;

  • Een geldig paspoort of identiteitskaart te hebben en deze ook kan tonen;

  • 3FM heeft de bevoegdheid, indien de prijswinnaar niet voldoet aan alle in dit document gestelde voorwaarden/eisen, de prijs niet uit te reiken.


8. ALGEMENE VOORWAARDEN

Naast de spelregels zijn ook de algemene voorwaarden van BNNVARA van toepassing op het spel (https://www.bnnvara.nl/algemene-voorwaarden). In het bijzonder geldt dit voor het onderdeel 'Spellen, kansspelen en prijsvragen').

Daar waar de algemene voorwaarden afwijken van deze spelvoorwaarden, hebben de spelvoorwaarden voorrang.

9. PERSOONSGEGEVENS

Jouw persoonsgegevens worden door BNNVARA en NPO3FM verwerkt om jouw deelname aan het spel mogelijk te maken en om deze deelname te registreren en uit te zenden.

Indien je wint, worden je persoonsgegevens door BNNVARA verwerkt (en aan de aanbieder(s) van de betreffende locatie ter beschikking gesteld) voor zover en indien dat nodig is om de prijs aan te kunnen bieden.

Het privacy statement van BNNVARA is van toepassing en staat hier https://www.bnnvara.nl/privacy-en-cookie-statement.

Ster advertentie
Ster advertentie