Muzieknieuws

Wat zijn dé must-see acts op Best Kept Secret? Luister de VoorAan Festivalgids

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat zijn dé must-see acts op Best Kept Secret? Luister de VoorAan Festivalgids

Festivalgangers opgelet! In de VoorAan Festivalgids dompelen 3FM-dj’s Jamie Reuter en Olivier Bakker jou onder in de beste muzikale tips voor deze festivalzomer! Met een grote lading voorpret stomen ze je klaar voor de beste Nederlandse festivals en delen ze in rap tempo dé acts die je er absoluut niet mag missen. Met in de eerste aflevering: Best Kept Secret.

Muzikale schatkaart

Op 7, 8 en 9 juni is het zover: in Hilvarenbeek zullen op Best Kept Secret weer de beste acts uit de alternatieve muziekscene te zien zijn! Met een line-up bestaande uit internationale giganten als Justice en Disclosure, tot aan 3FM-Talents The Indien en néomí belooft ook dit jaar weer een editie te worden om niet te vergeten. Maar wat moet je nou écht checken bij zo'n gigantische line-up? Jamie en Olivier gaan de muzikale schatkaart met je af en verklappen nu al wat dé must-see acts van dit jaar gaan zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

#1 - Festivalgids - Best Kept Secret - De VoorAan Festivalgids

Op de hoogte blijven van de beste muziek en voorpret krijgen voor de grootste Nederlandse festivals van deze zomer? Volg dan nu de VoorAan Festivalgids op NPO Luister!

Ster advertentie
Ster advertentie