Als Muren Konden Praten
NTR

Als Muren Konden Praten seizoen 2

  1. Podcastschevron right
  2. Als Muren Konde ...chevron right
  3. Als Muren Konden Praten seizoen 2

ma 14 oktober 2024

Als Muren Konden Praten keert terug voor een tweede seizoen, Justin Verkijk neemt je weer mee naar de meest iconische clubs van Nederland. Dit seizoen duiken we opnieuw diep in het Nederlandse nachtleven en ontdekken we de verhalen die zich afspeelden achter de deuren van grensverleggende clubs. Van de exclusieve sfeer van The iT!, waar extravagantie en vrijheid samensmolten, tot de roemruchte avonden bij Waakzaamheid in Koog aan de Zaan, waar themafeesten werden gecombineerd met de grootste house DJ's.

We reizen verder naar Nighttown in Rotterdam, een plek waar muziek en cultuur elkaar ontmoetten en nieuwe subculturen ontstonden. In Den Haag nemen we een kijkje bij La DS, bekend om haar unieke feesten en een ongeëvenaarde sfeer. De reis gaat ook naar Eindhoven, waar de energie van Danssalon nog steeds resoneert in de herinneringen van velen. Tot slot bezoeken we De School in Amsterdam, een plek die erin slaagde om het gevoel van vrijheid en creativiteit levend te houden tot haar sluiting in 2020.

Met nooit eerder vertelde verhalen, interviews met vaste bezoekers, dj's en medewerkers, brengen we de legendarische momenten en geheimen van deze clubs opnieuw tot leven. Stap binnen en ervaar het nachtleven door de ogen van degenen die er deel van uitmaakten. Als Muren Konden Praten – een ode aan de nachten die we nooit zullen vergeten.