3FM nieuws

Line-up van Concert At Sea

  1. Nieuwschevron right
  2. Line-up van Concert At Sea
Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde editie van Concert At Sea is aanwezig op de Brouwersdam op 17 en 18 juni. Check de line-up!Zodra de eerste auto's de Brouwersdam oprijden, lijkt het als alsof de zomer officieel begonnen is. Concert At Sea prikkelt al je zintuigen en schroeft de ontspanningsfactor op tot 11. Met de line-up van dit jaar kan het dan ook niet meer mis gaan. Dit wordt weer een mooie zomer!

Concert At Sea op vrijdag

De dag van de frisse start begint op 16:30 uur, dus ver voordat de koperen ploert in de zee zakt. Anouk sluit de vrijdag af, nadat Racoon, DI-RECT, Memphis Maniacs, Handsome Poets en Valerius het publiek een dampende dag hebben bezorgd.

Concert At Sea op zaterdag

Met een dag festivallen in de benen, weet je weer wat je deze zomer te wachten staat. Veel lekkere muziek en goed gezelschap om er van te genieten.

Omdat de line-up van zondag nog uitgebreider is, begint het festival die dag al om 13:30 uur en klinkt de laatste noot pas tegen 01:00 uur. Bløf sluit de avond af met een 90 minuten durend concert.

Jah6, Wipneus en Pim, Go Back To The Zoo, Ilse DeLange, De Dijk, Jacqueline Govaert en The Baseballs warmen het publiek (hopelijk samen met de zon) alvast op voor de initiatiefnemers van dit prachtige festival.

>> Lees meer op de site van Concert At Sea

Ster advertentie
Ster advertentie