3FM nieuws

Madonna in Koko was subliem!!!

  1. Nieuwschevron right
  2. Madonna in Koko was subliem!!!
Tanja Verwer won in RabRadio de kaarten voor het exclusieve optreden van {l}Madonna{/l} in de Koko club in Londen van 15 november j.l.. Lees haar verslag. Vette zaal
Het was supergeweldig!!!! En zo goed geregeld allemaal!! Normaal sta je voor haar concert een dag in de rij te dringen met allemaal hysterische nichten voor je neus die telkens moeten huilen van de spanning. Nou en nu gingen om 8.00 uur de deuren van de club open, we hebben eerst lekker in een pub gehangen en nog terug naar het hotel (ook perfect trouwens) en getut en leuke kleren aangetrokken, we sloten om 7.30 achter aan in de rij en hup, we konden zo naar binnen!! Vette zaal!!!

Glitters en discoballen
Overal glitters en discoballen en dat Koko is gewoon prachtig, alles is rood met goud, het lijkt net het theater van de Muppetshow!! En je kon gewoon drinken bestellen natuurlijk, dus dat eerst maar even gedaan, toen jassen weggemoffeld onder een trap en toen heel rustig gewoon helemaal vooraan bij het podium gaan staan. Daar stond een DJ (waarschijnlijk een hele goeie uit Engeland, maar ik kende de man niet) te draaien, iedereen stond heel relaxed te dansen, af en toe sampelde hij er een klein stukje van Madonna door (van 2 seconden ongeveer) en begon iedereen te juichen, de sfeer was geweldig!! Koko is heel erg hoog met een rond plafond met in het midden een enorme discobal en aan de achter en zijkanten allemaal nistjes en balkonnetjes. Die waren voor de celebrities en de pers en de fotografen.

Madonna van dichtbij
Nou en ongeveer 22.30 kwam Madonna en dat was enorm raar omdat ze zo dichtbij stond, ik kon haar porieën tellen. Heeeeeel bizar en heel normaal tegelijkertijd. Ze ziet er vreselijk goed uit van zo dichtbij, alhoewel ze wel wat rimpeltjes heeft natuurlijk. Ze liep langs ons en ik stak mijn hand uit, maar dat deed de rest ook, nou ja en toen sloeg ze mij over met een hand geven. Maar ik heb haar bijna aangeraakt (God, ik voelde me enorm 16, maar ja, zo’n kans laat ik me natuurlijk niet ontnemen).

Bob Geldof en Guy Ritchie
De show was heel gaaf, wel erg kort, zo’n 30 minuten. Ze eindigde met 'Everybody', dat was enorm koel. Op een gegeven moment begon het publiek te joelen en naar boven te kijken, dus wij ook, wat denk je, zitten {l}Bob Geldof{/l} en Guy Ritchie in het balkonnetje boven ons, hahaha!! Bob zijn haar zat heel erg raar trouwens.

Kan het nog gaver?
Op het laatst een enorme knal (wij nog schrikken) en regende het zilveren glitters, heeeeeel mooi gezicht. En toen ging ze weer. Het was super en ik hoef nooit meer naar een concert van {l}Madonna{/l}, het kan nooit gaver zijn dat dit, ik heb haar nu zo goed kunnen zien, ik ben klaar.

Foto's
Enorm bedankt jullie, het was de gaafste avond van mijn leven! Helaas mocht je geen foto’s maken binnen, en daar waren ze heeel streng in, dus ik had ook maar geen camera meegenomen. Maar hier nog wel een foto van dat we net s’ middags de kaartjes en ons bandje hadden opgehaald, genomen voor de Koko. Ik sta rechts, die linker is mijn zus, die heeft ook enorme genoten. Bedankt!!!!!!

Tanja Verwer
Ster advertentie
Ster advertentie