3FM nieuws
KRO-NCRV

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam over Feyenoord, trainer Brian Priske en de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen

foto: Voetbal International
  1. Nieuwschevron right
  2. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam over Feyenoord, trainer Brian Priske en de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen

Vanochtend sprak 3FM-dj Wijnand Speelman met Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam over de actuele stand van zaken bij Feyenoord en de aankomende cruciale wedstrijd tegen Bayer Leverkusen. In een ontspannen, maar diepgaand gesprek wordt het belang van deze wedstrijd voor zowel het team als trainer Brian Priske onderstreept.

Feyenoord: Tussen optimisme en realiteit

Krabbendam schetst een beeld van een wisselvallige stemming onder de Feyenoord-supporters. “Een tijdje terug leek het wel of iedereen blij en gelukkig was, maar nu hoor je weer dat ouderwetse geklaag,” merkt hij op. De verwachting bij de fans is hoog, zeker nu er grote wedstrijden aankomen, maar de resultaten laten soms te wensen over.

Priske en de nieuwe aanwinsten

De komst van Brian Priske als trainer heeft veranderingen met zich meegebracht, vooral op tactisch gebied. Krabbendam legt uit dat het integreren van nieuwe spelers tijd nodig heeft: “Je hebt nieuwe spelers en die moeten nog wennen aan Priske’s werkwijze. Dat kost tijd.” De Feyenoord-watcher benadrukt dat het belangrijk is dat de spelers en trainer snel op één lijn komen, vooral met wedstrijden van het kaliber van Bayer Leverkusen op de horizon.

De Uitdaging van Bayer Leverkusen

Vanavond neemt Feyenoord het op tegen het sterke Bayer Leverkusen, een ploeg die vorig seizoen slechts één keer verloor. Krabbendam erkent de moeilijkheid van deze wedstrijd: “Het gaat heel moeilijk worden. Leverkusen heeft vorig jaar maar één keer verloren en ook dit seizoen staan ze er weer sterk voor.”

Volgens Krabbendam is deze wedstrijd het moment voor Feyenoord om te laten zien of Priske’s werkwijze vruchten afwerpt. “Dit is een uitermate geschikte wedstrijd om te laten zien of zijn aanpak standvastig is, of juist flexibel,” zegt hij. De wedstrijd tegen Leverkusen is een kans voor Feyenoord om een stap vooruit te zetten, zowel op tactisch vlak als in de samenwerking tussen spelers en trainer.

Priske's Toekomst bij Feyenoord

Op de vraag of de toekomst van Priske bij Feyenoord al ter discussie staat, blijft Krabbendam voorzichtig. “Zo ver is het zeker nog niet,” stelt hij. Hij wijst erop dat Priske tijd nodig heeft om de nieuwe spelers volledig te integreren en zijn werkwijze door te voeren. Desondanks benadrukt Krabbendam dat de druk op de trainer toeneemt. “Er moet nu wel echt een klik komen tussen de trainer en de spelers.”

Feyenoord in de Spotlight

Vanavond zal Feyenoord in de schijnwerpers staan tijdens deze Europese krachtmeting. Krabbendam geeft aan dat het team deze kans moet grijpen om hun kracht te laten zien, zowel op nationaal als internationaal niveau. De Rotterdamse club heeft een grootse taak voor de boeg en het resultaat tegen Bayer Leverkusen zou weleens een keerpunt kunnen zijn voor het verdere verloop van het seizoen.

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie