3FM nieuws

Puff Daddy opnieuw rijkste hiphopartiest

  1. Nieuwschevron right
  2. Puff Daddy opnieuw rijkste hiphopartiest

Puff Daddy heeft van al z'n collega's het meeste geld op zijn bankrekening staan. Hij voert de lijst aan van rijkste hiphopartiesten.

Puff Daddy brengt van alle rappers en muzikanten in zijn genre de meeste dollars in het laatje. Dat maakt het Amerikaanse zakenblad Forbes woensdag 16 april bekend. Volgens het blad heeft Puff Daddy zo'n 700 miljoen dollar (505,3 miljoen euro) op zijn bankrekening staan.

Puff Daddy verdient bakken geld met Revolt TV

De rapper, die eigenlijk Sean Combs heet, verdiende in het jaar 2013 zo'n 120 miljoen dollar (86,6 miljoen euro). Het geld rolde onder andere binnen via zijn muziekzender Revolt TV. In 2013 stond Puff Daddy, die toen door het leven ging als Diddy, ook bovenaan de lijst van rijkste hiphopartiesten.

Dr. Dre op nummer 2 in de lijst van rijkste hiphopartiesten

Dr. Dre mag op zijn beurt ook niet klagen. Hij staat op een mooie tweede plaats in de lijst. Dre heeft een geschat vermogen van 550 miljoen dollar (397,1 miljoen euro) en verdiende het afgelopen jaar vooral veel geld met zijn audiobedrijf Beats By Dre.

Jay Z, Birdman en 50 Cent óók heel rijk

Jay Z, die in 2013 nog op de tweede plek stond, moet nu genoegen nemen met de derde plaats. Volgens Forbes is de man van Beyoncé goed voor zo'n 520 miljoen dollar (375,4 miljoen euro). Op nummer vier staat rapper Birdman (160 miljoen dollar, 115 miljoen euro) en 50 Cent (140 miljoen dollar, 101 miljoen euro) staat op nummer vijf.

Ster advertentie
Ster advertentie