3FM nieuws

Tom Odell trekt duizenden bezoekers in meeslepende set op dag 1 van Sziget

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Tom Odell trekt duizenden bezoekers in meeslepende set op dag 1 van Sziget

Een van de eerste artiesten die de 30e editie de MainStage van Sziget mag betreden: Tom Odell. De Britse singer-songwriter weet in een uur tijd duizenden bezoekers die nu nog barsten van de energie om zijn vinger te winden.

Set vol emotie maar ook energie

Natuurlijk eindigt de set - zoals we inmiddels van hem gewend zijn na de vele shows die hij afgelopen tijd in Nederland gaf - met de emotionele tranentrekker 'Another Love'. Maar ook de meer recente 'Black Friday' en andere tracks van het gelijknamige laatste album raken de juiste snaar op het Hongaarse festival. Was het dan alleen maar rauwe emotie? Nee! Op de juiste momenten wanneer het dreigt in te kakken rent Odell over het podium, zorgt de gehele band voor een groots geluid, en zijn mensen zowaar aan het dansen.

Setlist

  1. I Know
  2. Sparrow
  3. Still Getting Used to Being on My Own
  4. Half as Good as You
  5. Heal
  6. Somehow
  7. Can't Pretend
  8. Grow Old With Me
  9. Hold Me
  10. Son of an Only Child
  11. Black Friday
  12. Another Love

Sziget 2024

3FM is dit jaar op de 30e editie van Sziget uiteraard aanwezig zodat jij als thuisblijver niets hoeft te missen! Samen met 3FM-dj Jamie en Julien, brengen zij alle hoogtepunten vol muziek, interviews en sfeer naar jullie toe. Niks missen? Check hier alles!

Ster advertentie
Ster advertentie