3FM nieuws

Adele being Adele tijdens haar eerste shows in München

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Adele being Adele tijdens haar eerste shows in München

De showreeks van Adele in München is van start gegaan. Haar eerste twee avonden in haar compleet eigen stadion zijn onvergetelijk. De ster legde haar concert even stil voor de finale van de Olympische Spelen, er werden tranen gelaten, en de sfeer was magisch. Bekijk hieronder hoe de eerste twee avonden van Adele eraan toe gingen.

München

De concertreeks in München vindt plaats vanaf 2 augustus in een op maat gemaakte openluchtarena, speciaal afgestemd op haar show. Per avond zal er plek zijn voor zo’n 80.000 mensen. De showreeks in München eindigt op 31 augustus.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Olympische Spelen

Op de tweede avond van Adele's showreeks vond ook de finale van de vrouwen 100 meter sprint plaats. Dat wilde de zangeres natuurlijk niet missen. Daarom besloot Adele haar concert even te pauzeren en samen met haar 80.000 fans de 100 meter sprint van de vrouwen tijdens de Olympische Spelen te bekijken.

‘Someone Like You’

Een van haar meest gestreamde nummers uit haar album 21 uit 2011: ‘Someone Like You’. Altijd een emotioneel moment wanneer Adele dit vol passie overbrengt. Ook tijdens haar eerste show in München kon ze haar tranen niet stoppen, wat zorgde voor een prachtig interactiemoment tussen duizenden fans en de zangeres zelf. Adele besloot halverwege de intro van het nummer opnieuw te beginnen om haar oortje uit te doen, zodat ze haar fans beter kon horen zingen. Geniet hieronder van dit mooie moment.

Sterrenhemel

Een sterrenhemel aan lichtjes achter Adele werd perfect aangevuld door lichtjes vanuit het publiek. De warme sfeer in het stadion, de unieke stem van Adele en deze lichtjes zorgden voor een magisch moment.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie