3FM nieuws

Snoop Dogg verovert de harten van heel Parijs en het internet tijdens de Olympische Spelen

foto: X Snoop Dogg
  1. Nieuwschevron right
  2. Snoop Dogg verovert de harten van heel Parijs en het internet tijdens de Olympische Spelen

Hij was al één van de officiële vlamdragers tijdens de openingsceremonie, maar Snoop Dogg blijft ook de rest van de Spelen in Parijs. Dit doet hij als commentator voor de televisiezender NBC, maar buiten zijn commentaar om krijgt hij overal waar hij komt alle aandacht. En hoe kan het ook anders, als hij aankomt met deze geniale momenten?

Hoewel je thuis veel van de Spelen meekrijgt, is er dit jaar nog een stap bovenop gekomen. Elke atleet heeft namelijk een smartphone gekregen, waarmee zij hun verblijf in Parijs kunnen vastleggen en delen op social media. Zo komen oude tradities tussen sporters ineens bij het grotere publiek te liggen. En aangezien Snoop Dogg door iedereen wordt geliefd, verschijnt hij ook extra vaak op je tijdlijn.

Pins/Olympische Traditie

Eén van de tradities is het uitwisselen van pins tussen atleten. Atleten maken per land een unieke pin, die ze kunnen ruilen tegen een pin van een andere atleet. Team NL heeft bijvoorbeeld een pin met schattige oranje klompjes. Maar ook Snoop Dogg heeft een eigen pin laten maken.

Gelukkig is de pin ook gelijk te herkennen als die van Snoop. Want naast een silhouet van de rapper, zijn ook de Olympische ringen terug te vinden, maar dit keer als rookringetjes. Heel toepasselijk voor de 'The Next Episode'-rapper. En deze pins geeft hij aan zijn favoriete atleten.

foto: Snoop

Snoop Dogg's eigen pin straalt ook zijn persoonlijkheid uit

Dansen

Natuurlijk brengt Snoop Dogg ook de good vibes met zich mee als hij in het publiek zit. Zo werd dit geweldige moment vastgelegd op televisie. Tijdens de voorrondes begonnen turnsters Jordan Chiles en Simone Biles ineens te dansen. Dit deden zij naar één specifiek persoon in de tribunes: Snoop Dogg natuurlijk!

En natuurlijk kan hij alleen maar meegaan in deze vibe. Het moment is uiteindelijk zo tof dat het ook veel op social media is gedeeld.

Dansen en viben met Snoop Dogg

Video niet beschikbaar

Interacties

Maar naast zijn commentaar en publieksparticipatie tijdens wedstrijden, is Snoop Dogg ook vooral veel te vinden tussen de atleten. Zo wandelt hij vaker door het Olympische Dorp om met de atleten te hangen. Zo kwam daar deze leuke video met rugbyster Ilona Maher uit, maar ook een hele samenwerking met zwemmer-extraordinaire Michael Phelps.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waarom is hij gevraagd?

Maar de vraag blijft: waarom is Snoop Dogg gevraagd als commentator voor de Olympische Spelen? Dat is niet helemaal duidelijk, maar het zal een combinatie zijn van zijn toenaderbare en geliefde persoonlijkheid, en zijn geniale eerdere commentaar.

Zo gaf hij een paar jaar geleden een geweldig grappig commentaar op het internet voor dezelfde nieuwszender. Zijn specifieke commentaar over dit dressuurpaard ging toen helemaal viral. En hoe kan het ook anders dat mensen dit op hun televisie willen meekrijgen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie