3FM nieuws

S10 over haar vriendschap met YUNGBLUD: "We zijn besties"

foto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 over haar vriendschap met YUNGBLUD: "We zijn besties"

In Van A Naar Backstage op Pinkpop wordt S10 opgepikt in een golfkarretje, en naar haar volgende bestemming gereden. Ondertussen neemt 3FM-dj Rob Janssen een interviewtje met haar af over het optreden en wat ze vandaag de dag allemaal doet. Om het af te toppen zingen ze samen ook nog wat van Frank Boeijen.

S1000

Nee, hier hebben we het niet over een doorstart van de vroegere supermarkt. S10 kreeg tijdens haar optreden op Pinkpop namelijk een hele speciale cheque overhandigd: S10 is namelijk de duizendste unieke artiest die ooit op Pinkpop heeft gestaan. En dat is niet alleen leuk voor S10, maar ook een prachtige mijlpaal voor de 54e editie van dit mooie festival. Rob feliciteert haar dan ook maar al te graag, maar is ook benieuwd naar meer...

Vrienden

Zo vraagt hij al snel naar haar bijzondere band met de Britse rocker YUNGBLUD. Dit is een vriendschap die al over een aantal jaren spant. Het begon allemaal met een interview, waarbij S10 de opkomende YUNGBLUD mocht interviewen. Zij kende hem en zijn muziek niet zo goed, en was dus niet heel zenuwachtig. En zo rolde daar een bijzonder chille connectie uit. En tot op de dag van vandaag maken ze nog een praatje als ze elkaar tegenkomen bij festivals, hoe leuk!

Maar Rob en S10 hebben het over nog veel meer in het korte interviewtje, en dat kun je allemaal hieronder checken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie