3FM nieuws

Lily Allen, De Dijk en meer naar Indian Summer Festival 2014

  1. Nieuwschevron right
  2. Lily Allen, De Dijk en meer naar Indian Summer Festival 2014

Er zijn 24 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up voor Indian Summer Festival 2014, waaronder Lily Allen, De Dijk en Jan Jaap van der Wal.

In totaal zijn nu 40 van zo'n 50 namen bekend voor Indian Summer Festival 2014. Indian Summer Festival vindt plaats op 14 en 15 juni a.s. in Broek op Langedijk.

Line-up Indian Summer Festival 2014

Eerder werden Tom Odell, Birdy, Crystal Fighters, De Jeugd van Tegenwoordig, Novastar, DJ's Chase & Status, Kensington, Milow, Parov Stelar Band, Jacqueline Govaert, DI-RECT, Chef'Special, Jett Rebel, Taymir, Town of Saints en Niels Geusebroek aangekondigd.

Vandaag komen daar Lily Allen, De Dijk en DJ's Michel de Hey, Erick E, Remy, Roog, Andy Jones, Ben Bastion, Dennis Ruyer, René Amesz, Kid Culture, Lucas Gravell, MOTi, René Engel, Roul & Doors en Warren Fellow bij.

Comedy op Indian Summer Festival 2014

Dit jaar programmeert Indian Summer voor het eerst een flink aantal stand-up comedians. Host van de comedy stage is Howard Komproe, die samen met collega's Jan Jaap van der Wal, Henry van Loon, Tex de Wit, René van Meurs, Thijs van Domburg, Tim Fransen, Soundos el Ahmadi en Patrick Laureij garant staat voor een hilarische festivalervaring.

Indian Summer Festival

Indian Summer Festival is al 14 jaar een begrip in Noord-Holland. Met een brede line-up, van dance tot pop en rock, de populaire 80's/90's-tent en de toevoeging van een comedy stage belooft de editie van 2014 weer een feestje te worden!

Indian Summer Festival 2014 Official Trailer

Bekijk hier alvast de trailer van Indian Summer Festival 2014:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie