3FM nieuws

Queens Of The Stone Age gaan weer optreden, nieuwe shows in juni

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Queens Of The Stone Age gaan weer optreden, nieuwe shows in juni

Goed nieuws als je fan bent van Queens Of The Stone Age. Deze zomer moest de band al hun optredens cancelen, maar er is een rijtje aan nieuwe data voor optredens naar buitengekomen voor 2025.

Josh Homme ging niet lekker

Op 23 augustus werd bekend via Instagram dat de band al zijn shows voor de rest van het jaar moest cancelen. De gezondheid van frontman Josh Homme was dusdanig slecht dat er "essential medical care" nodig was voor de rest van het jaar. Hiervoor werden in juli al flink wat shows uit de agenda gehaald, hierover zeiden ze toen: "Every effort was made to push through and play for you, but it is no longer an option to continue.”

Alle festivalshows werden geannuleerd en hun eigen shows zijn verplaatst naar 2025. Ondertussen is daar dit rijtje van bekend gemaakt voor in juni. Helaas allemaal alleen maar in de VS.

  • 10 juni: Boston, Massachusetts, MGM Music Hall in Fenway
  • 11 juni: Boston, Massachusetts, MGM Music Hall in Fenway
  • 18 juni: Cincinnati, Ohio, The Andrew J Brady Music Center
  • 20 juni: Madison, Wisconsin, Breese Stevens Field
  • 21 juni: Chicago, Illinois, Huntington Bank Pavilion in Northerly Island

The End Is Nero

De band zou dus de hele zomer op pad zijn geweest om een tour te doen, dit om album ‘In Times New Roman’ uit 2023 te vieren. Ook Lowlands stond op de planning. De show op de Lowlands-vrijdag werd vervangen door Justice als headliner in de Alpha.

In 2023 stond de band nog op Pinkpop. Daar deden ze een helse high-tea samen met 3FM luisteraars.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bekijk hier beelden van het optreden uit dat jaar. Kortom: met Josh gaat het een stukkie beter met dit nieuws. Hopelijk kan hij ook nog een plekje vinden in zijn agenda om Nederland in 2025 aan te doen. Pinkpop, Lowlands, letten jullie op?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie