3FM nieuws

Op wintersport met 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Op wintersport met 3FM
Zowel in het programma Sandersjow, als in Ministry of Beats worden deze week prijzen weggegeven, waaronder een fantastiesch wintersport erlebnis.Als je diep in je geheugen graaft, kan je vast die ´Last Christmas´ clip van Wham wel voor de geest halen. Sneeuwballen gevechten, gebreide wollen coltruien met fout motief en lekker tafelen met goede vrienden bij een knisperend haardvuur.

Mayrhofen (Oostenrijk) is van 4 t/m 10 april 2005 gastheer van de zesde Snowbombing editie, het grootste snow- en music event van Europa. Voor 3FM is Sandersjow hierbij aanwezig en maakt gedurende de week opnames van de vele optredens die zullen worden gegeven.

Kan jij jezelf staande houden op één of twee planken, terwijl je op een belachelijk tempo door dikke lagen poedersneeuw jakkert? Luister dan de komende week naar Sandersjow en Ministry Of Beats en maak kans op een unieke week in het Oostenrijkse plaatsje Mayrhofen.


Mayrhofen, Oostenrijk is van 4 t/m 10 april gastheer van SnowbombingSandersjow is nog op zoek naar een razende reporter voor deze weekSandersjow is dagelijks te horen van 20.00 tot 22.00 uurMinistry Of Beats is iedere zaterdag te horen van 19.00 tot 23.00 uur
Ster advertentie
Ster advertentie