3FM nieuws

Caro Emerald, The Opposites en De Dijk ook op Concert at SEA 2014

  1. Nieuwschevron right
  2. Caro Emerald, The Opposites en De Dijk ook op Concert at SEA 2014

Giel mocht donderdag 20 februari tien nieuwe namen bekendmaken voor Concert At SEA 2014.

Giel maakte donderdag tien nieuwe namen bekend gemaakt voor de negende editie van Concert At SEA, op 27 en 28 juni.

Nieuwe namen Concert At SEA 2014

Caro Emerald, De Dijk en The Opposites, Alain Clark, DI-RECT, Niels Geusebroek, Jett Rebel, 3JS, The Dirty Daddies, Sunday Sun en FeestDJRuud zijn toegevoegd aan de line-up. Eerder werden al Passenger, Chef’Special, Nielson en organisator BLØF aangekondigd.

Op het strand genieten van muziek

De komende editie is er nog meer aandacht voor het unieke karakter van het festival op het eiland Schouwen- Duiveland. Een groot stuk strand wordt bij het festivalterrein betrokken waarop ruimte is voor DJ’s, singer-songwriters en intieme optredens zoals van oud-Serious Talent Sunday Sun.

"Wat is er nou mooier met de voeten in het zand van een goede songwriter te genieten? Dat past heel goed bij ons festival." zegt festivaldirecteur Lesley Grieten. "Het is wederom gelukt om grote artiesten en nieuwe veelbelovende bands naar Zeeland te halen. Met Passenger hebben we een grote internationale naam in huis die zijn enige zomershow in Nederland bij ons doet.'"

Concert at SEA twee volledige dagen

Behalve het feit dat het festival voor het eerst in de historie twee vólle dagen duurt, heeft de organisatie nog meer nieuws. De vrijdag biedt dit jaar net, als op zaterdag, een volwaardig dagprogramma. Weekendkaarten voor Concert at Sea zijn inmiddels te koop en dagkaarten gaan vanaf februari 2014 in de verkoop.

Ster advertentie
Ster advertentie