3FM nieuws

Billie Eilish, Snoop Dogg en Red Hot Chili Peppers sluiten Olympische Spelen af

foto: Clara Balzary / Sven Driesen / Franck Fife
  1. Nieuwschevron right
  2. Billie Eilish, Snoop Dogg en Red Hot Chili Peppers sluiten Olympische Spelen af

Al wekenlang is de wereld in de ban van de Spelen. Maar dit vierjaarlijkse sportevenement staat ook bekend om haar openings- en sluitingsceremonie. En ook Parijs wil een memorabele eindshow neerzetten. Wat doe je dan? Natuurlijk, drie van de grootste acts ter wereld op het podium zetten!

Los Angeles

Voor fans die al meteen in de auto zijn gestapt om naar Parijs te crossen is er helaas minder goed nieuws. Want Billie Eilish, Snoop Dogg en Red Hot Chili Peppers zullen niet vanuit Parijs, maar Los Angeles live optreden. Dit kan iets te maken hebben met het overdragen van de organisatie van de Spelen, aangezien die volgend jaar in Los Angeles zullen plaatsnemen. Maar het is niet bekend of de drie megasterren samen op het podium zullen staan, of dat ze elk afzonderlijk nummers zullen spelen.

Verder is er ook nog heel weinig bekend over de ceremonie. Zo is er één gast voorzichtig bevestigd: Tom Cruise zal een Mission Impossible-achtige stunt doen ergens tijdens de ceremonie. De organisatie wil natuurlijk zo min mogelijk weggeven, dus tot en met zondagavond moet je in spanning afwachten. Maar met deze namen op de line-up wil je stiekem wel kijken!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie