3FM nieuws

Mart breekt teen, gaat hij toch met Sophie de Dam tot Damloop doen voor 3FM Serious Request?

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Mart breekt teen, gaat hij toch met Sophie de Dam tot Damloop doen voor 3FM Serious Request?

Het is officieel, 3FM-dj's Sophie en Mart gaan de Dam tot Damloop trotseren. Terwijl Mart allang bezig is met de hardlooptraining maar ondertussen wel zijn teen heeft gebroken, heeft Sophie de afgelopen maanden geen stap gezet. Werk aan de winkel dus! Sophie & Mart zetten zich hiermee in voor 3FM Serious Request, waarvan de opbrengsten dit jaar naar Metakids gaan.

Sophie & Mart lopen de Dam tot Damloop om zoveel mogelijk geld op te halen voor Metakids, het doel van 3FM Serious Request dit jaar. Ook bijdragen? Steun hun actie hier! Zelf in actie komen? Dat kan natuurlijk ook! Jouw actie maak je aan via 3fm.nl./kominactie.

Gebroken teen

Mart heeft flink wat ongeluk te pakken. Thuis heeft hij zijn voet gestoten tegen de bank en daarmee zijn teen gebroken. Van de dokter mag hij eigenlijk niets meer doen. Maar, als jij een extra donatie doet en hun actie steunt tot de drieduizend euro, dan gaat hij alsnog meelopen. (Of dit vanuit een rolstoel, indien nodig).

Video niet beschikbaar

3FM Serious Request 2024

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Metakids. In de week voor Kerst van 18 t/m 24 december zitten drie 3FM-dj's in het Glazen Huis in Zwolle. Hier zetten ze zich samen met heel Nederland dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen door 24 uur per dag live radio te maken en platen te draaien tegen donaties.

Ster advertentie
Ster advertentie