3FM's Talentencamping

Anna-Rose Clayton: "Ik heb best een kut jaar gehad!"

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Anna-Rose Clayton: "Ik heb best een kut jaar gehad!"

Op De Talentencamping ontvangt Julien verschillende artiesten die begin dit jaar door 3FM zijn uitgeroepen tot 'De 10 van 2024'. Dit zijn artiesten die dit jaar hét verschil gaan maken. We zijn inmiddels heel wat optredens en releases verder, maar hoe gaat het nu met ze? Dat zie je in ‘De 3FM Talentencamping’, waar we even helemaal back to basics gaan, dit keer met Anna-Rose Clayton!

Hoe was het jaar van Anna-Rose?

In deze aflevering van de Talentencamping stapt Anna-Rose weer in het zadel. Paardrijden is voor haar een échte trip down memory lane, want ze heeft in haar jeugd aan voltige gedaan, dat is turnen op de rug van een paard. (Ja, je leest het goed! Wat kan deze meid niet?!)

Terwijl ze op het witte paard, genaamd ‘Cavello’, door een bospaadje rijdt, vertelt Anna-Rose over de moeilijke tijd die ze achter de rug heeft en hoe ze worstelde met paniekaanvallen. Ook praat ze over de balans tussen vriendschap en de toewijding aan haar muziek, en het schuldgevoel dat daar soms mee gepaard gaat. Uiteindelijk sluit Anna-Rose af met een bijzonder intiem optreden, waarin ze haar kwetsbare kant laat zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

I’m Fine ;)

Het afgelopen jaar was niet per se makkelijk voor Anna-Rose. Haar nieuwe single ‘I’m Fine’ is anders dan wat we tot nu toe van haar hebben gehoord. “Ik heb best een kutjaar gehad. Ik heb veel last gehad van paniekaanvallen en anxiety en heb veel naar binnen gekeken. Toen ik de studio inging, was ik best een verwarde Ann. Ik kon gewoon niet over andere shit schrijven dan dat, dus daar kwam ‘I’m Fine’ uit.”

Ik zit in therapie en zie mijn eigen groei, dat vind ik vet!”

Anna-Rose reflecteert ook op de successen die ze al heeft behaald, maar vindt het soms nog moeilijk om trots op zichzelf te zijn. “Ik werk veel aan mezelf, ik zit in therapie en zie mijn eigen groei. Dat vind ik vet.”

Ook haar goede vriendin Anouk is mega trots op haar en verrast Anna-Rose met een audioboodschap. "Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dol en trots ik op je ben. Ik vind het heel vet dat je plannen realiteit aan het worden zijn." Dit doet veel met Anna-Rose: “Ik voel me soms echt een falende vriendin omdat ik mij zoveel op muziek focus. Als ik dan haar stem hoor en haar steun voel, doet dat me goed.”

Verder kijkt Anna-Rose uit naar wat nog gaat komen. “Ik heb volgend jaar een eigen show in de Tolhuistuin op 11 april. Daarnaast probeer ik mijn ‘chaotische zelf’ op orde te krijgen en ga ik veel nieuwe songs schrijven.”

De 10 van 2024

3FM is natuurlijk de plek om jouw muzieksmaak uit te breiden met de beste nieuwe artiesten die de wereld op dit moment te bieden heeft. Wie moet je live zien, horen en checken? Dat is dé reden waarom je deze serie moet zien!

Ben je benieuwd wie de rest van 'De 10 van 2024' zijn? Check de lijst hieronder!

- The Indien
- Anna-Rose Clayton
- Adriaan Persons
- Maryn Charlie
- Loupe
- Goldkimono
- Wodan Boys
- Roxy Dekker
- Zoë Livay
- Elmer

Meer zien van ‘De Talentencamping’?

Wil je zien wie Julien nog meer op zijn camping heeft mogen ontvangen? Check dan volgende week woensdag de nieuwe aflevering met Goldkimono! Abonneer je hier op ons YouTube-kanaal.

Ster advertentie
Ster advertentie