3FM nieuws

Jij was bij Live

  1. Nieuwschevron right
  2. Jij was bij Live
{l}Live{/l} gaf op 28 juni 2006 een concert in Ahoy Rotterdam. En natuurlijk waren daar 3FM luisteraars bij!Deze 3FM luisteraars stuurden ons een recensie. Ben jij ook bij Live geweest? Plaats dan je recensie op de 3FM hyve.

Concert van Live, 28-06-2006, Ahoy, Rotterdam
Een geweldige band, een enthousiast publiek, een goede sfeer... kortom genoeg elementen om een geslaagde avond in Ahoy te hebben. Dit is ook zeker gelukt. Het concert van Live werd voorafgegaan door optredens van A Balladeer en Charlie Dée, welken echter het publiek niet erg wisten op te warmen voor het hoofdprogramma.

Het optreden van Ed en z'n bandgenoten daarentegen overtrof mijn stoutste verwachtingen. Normaal gesproken moet ik zeggen niet echt fan van dit soort muziek te zijn, maar uiteindelijk bleek ik meer nummers te kennen dan verwacht, en het werd allemaal ook erg goed en leuk ten gehore gebracht. In de ruim 2 uur durende set zijn erg veel hits gespeeld, en is ook veel afwisseling gebracht.

De zanger wist het publiek goed te bespelen met de nodige humor en had complimenten te over wat betreft Nederland en het Nederlandse publiek. Er werd zelfs afgesloten met iets wat de Nederlandse Live fans ooit hadden bedacht, en wat de band voortaan overal ter wereld gebruikt (tenminste, volgens de bewoordingen van Ed).

Het hoogtepunt van de show was voor mij het nummer Overcome. Om het zo te horen is al schitterend, maar live is het adembenemend. Een Ed Kowalczyk die alleen midden op het podium stond, in een geweldige ambiance van licht, en in zijn eentje de héle zaal stil weet te krijgen.

Op andere momenten weet de band juist heel de zaal (inclusief diegene die de zitplaatsen verkozen) te laten springen en luidkeels mee te laten zingen. Alles bij elkaar was het dus een erg mooie en afwisselende avond die ik achteraf gezien niet had willen missen!

Marcel Oerlemans


Live
We komen langzaam bij van het schitterende concert van Live van gisteravond. Wat een heerlijke avond was dat! Wij waren één van de gelukkige die kaartjes hebben bemachtigd dankzij 3FM. Wat ons betreft was dit het beste concert van het jaar. Wat een energie hebben die jongens. Ze wisten niet van ophouden. Om 22.30 was de eerste set afgelopen maar goed beschouwd begon het concert pas! Zij die met de trein naar Amsterdam zijn gekomen hebben volgens mij de laatste verbinding gemist. Pas na 12en hielden Ed en consorten het voor gezien!

Onze hartelijke dank voor de kaarten. Deze avond zullen we niet snel vergeten!

Groeten, Bea en Rolf
Ster advertentie
Ster advertentie