3FM nieuws

Millie Bobby Brown speelt in de nieuwe clip van Sigma en Birdy

  1. Nieuwschevron right
  2. Millie Bobby Brown speelt in de nieuwe clip van Sigma en Birdy

De nieuwe clip van Sigma en Birdy's 'Find Me' begint met een rustig pianootje en de karakteristieke stem van Birdy. Er staat een jong meisje op een lege weg. De drums komen het nummer in en HUH, DAT LIJKT WEL MILLIE BOBBY BROWN VAN STRANGER THINGS!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rennen door L.A.

Dat lijkt niet alleen zo, dat is ook echt zo. Niet alleen het nummer is een banger, ook Millie speelt een knallende rol in de clip. Ze playbackt de songtekst terwijl ze door Los Angeles rent en brengt precies het gevoel over wat Birdy in de lyrics heeft geschreven:

Like a river, always running
I keep losing you
Like a fire, always burning
I'll be here for you

Netflix en chill

Het is bijna jammer dat er een limiet op multitasken zit. Wij willen nu in ieder geval zo veel mogelijk Sigma en Birdy luisteren, maar ook Netflix aanzetten voor Stranger Things. Het weekend is in ieder geval al volgepland. En dan mogen we de werkdag vullen met dit nummer op repeat!

Netflix en Mill

Millie zelf vond het opnemen van de clip heel cool. Ze zegt tegen Rolling Stone:

"I was so excited when Birdy asked me to appear in her music video for her new single with Sigma. I have been a fan of hers for forever, and immediately fell in love with the song – it was such an amazing experience. We shot on the streets of Los Angeles, well into the night, which was so cool!"

Je bent zelf cool Millie, je bent zelf cool.

Ster advertentie
Ster advertentie