3FM nieuws

Oscar and the Wolf brengt licht en hoop mee met nieuwe plaat ‘Somebody Without U’

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Oscar and the Wolf brengt licht en hoop mee met nieuwe plaat ‘Somebody Without U’

Oscar and the Wolf bracht zijn ex-3FM Megahit ‘Somebody Without U’ naar de 3FM Live Box bij Wijnand in de Ochtend. Met deze frisse indiepopplaat neemt Max je mee in zijn heartbreak verhaal. Hij heeft heel wat moeilijke tijden achter de rug, wat ook in zijn muziek wordt geuit. Met dit nieuwe geluid geeft hij een lichte en hoopvolle sound mee aan de luisteraar.

Max deelt in de ochtendshow van Wijnand zijn intentie voor zijn nieuwe plaat. Hij vindt het belangrijk dat zijn nieuwe plaat, na een mentaal zware periode, wat lichter en magischer is. Zo kan hij toch ergens dankbaar voor zijn. Hij had geen zin om een dark nummer te maken; hij wil dat er iets moois uit voortkomt. Max: “De sound heb ik lichter, of hoopvoller gemaakt.”

‘Somebody Without U’

Zijn nieuwste track ‘Somebody Without U’, die een tijdje terug is bekroond tot 3FM Megahit, is een dansbare indiepopplaat waarop de gevoelens en angsten van Max duidelijk worden verwoord. Hij weet niet hoe hij iemand moet zijn, zonder deze dierbare persoon bij zich te hebben. ‘Somebody Without U’ geeft je de ruimte om te dansen op je liefdesverdriet en de angst om niet te weten wie je bent zonder je lief.

Ook in een live-setting komt het nummer heel goed tot zijn recht. Max gaat op in zijn muziek en uit zijn gevoel in het optreden. Wij kunnen niet stil blijven staan op de beat van de elektronische indiepopplaat, en Max zelf ook niet. Geniet hieronder van het live-optreden van ‘Somebody Without U’ van Oscar and the Wolf.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie