3FM nieuws

‘Move’ pakt de 3FM Megahit van deze week

foto: Instagram Adam Portfoto: Instagram Adam Port
  1. Nieuwschevron right
  2. ‘Move’ pakt de 3FM Megahit van deze week

Het heerlijke zomernummer ‘Move’ geeft je honderd procent good vibes om op te dansen en ontspannen. Een samenwerking tussen verschillende producers en muzikanten heeft gezorgd voor de prachtplaat: ‘Move’, en scoort daarom de 3FM Megahit van deze week.

‘Move’

De track van Adam Port, Stryv, Malachiii, Keinemusik en Orso is als een zonsondergang op een warme zomeravond. Het nummer brengt je een mega ontspannen en positieve vibe die je eindeloos wilt beleven. De titel van de track zegt het al, de zachte beats en fijne geluiden laten je bewegen en vullen de euforische tekst perfect aan waardoor je niet stil kunt blijven zitten. “Know you wanna party/Listen to your body/I want to get naughty/Girl, I really like the way you move, move, move."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Of je nu met honderd man zwetend op een party staat of je ligt met je voeten in het zand en een Piña Colada in de ene hand, ‘Move’ maakt de sfeer onaantastbaar. Start je weekend in goede sferen met de topplaat ‘Move’ van Adam Port, Stryv, Malachiii, Keinemusik en Orso. Je hoort ‘Move’ deze week extra vaak op 3FM!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie