3FM nieuws

3FM Backstage sessies: fans krijgen een ontmoeting met Pommelien Thijs

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Backstage sessies: fans krijgen een ontmoeting met Pommelien Thijs

Met de 3FM Backstage Sessies krijgen fans een bijzondere kans om artiesten niet alleen op enorme podia te zien, maar ook in een intieme setting! Een select groepje fans wint een meet & greet met de vlaming Pommelien Thijs.

Meer over Pinkpop? Check 3FM.nl/festival!

Pommelien Thijs & NPO Luister

Onze zuiderbuur Pommelien Thijs staat dit jaar voor het eerst op Pinkpop! De zangeres verwierf als tiener populariteit door in jeugdseries als #LikeMe en Knokke Off te spelen. Als zangeres verwierf ze onder meer in Nederland bekendheid door met Jaap Reesema het nummer ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ te maken. Op vrijdag was ze te zien op stage 4, maar voor sommige fans gelde dat het beste nog moet komen. Tijdens een 3FM Backstage Sessie konden fans genieten van een intiem optreden van de zangeres.

Wil jij de gehele intieme sessie met Pommelien Thijs terugluisteren met 'Het Beste Moet Nog komen'. Check deze via NPO Luister.

3FM X Pinkpop

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 21, 22 en 23 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf. Onder meer de optredens van Ed Sheeran, Sam Smith en De Jeugd Van Tegenwoordig worden live uitgezonden. Daarnaast doen 3FM en 3voor12 ook online verslag van het festival via 3FM.nl en op Instagram, TikTok, Facebook, X en YouTube.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie