3FM nieuws

Bart en Eline hebben al Lowlandskoorts

  1. Nieuwschevron right
  2. Bart en Eline hebben al Lowlandskoorts
Bart Arens (ma-vr 18:00) en Eline (ma-do 20:00) zijn vanaf deze week al helemaal into Lowlands. Bart geeft Lowlands pakketten weg en Eline zoekt verslaggevers die op haar kosten Lowlands willen beleven.Op 20 augustus barst het volledig los: de 2004 editie van A Campingflight To Lowlands Paradise, kortgezegd Lowlands 2004! Swijnenstal en Adreneline stomen je vanaf 9 augustus alvast klaar voor 3 dagen lang muziek, theater, literatuur, lowlympische spelen, stand up comedie, film, dans en nog heeel veel meer. En kaarten? Die heeft 3FM natuurlijk ook nog voor je!

Swijnenstal voelt iedere avond een band aan de tand over het Ultieme Lowlandsgevoel. Vrijdagavond hebben we de Lowlands PreParty in de studio, met Lowlandsartiesten Stijn en {l}Ali B{/l}. Verder krijg je iedere dag een Lowlands Facts. Weet jij bijvoorbeeld hoeveel liter bier er doorheen gaat op het festival? Of hoeveel tentharingen er in de grond geslagen worden? Verzamel alle facts en maak kans op Lowlandskaarten, Lowlandscd's en de enige echte Lowlands Zonneklep. Meer info? www.swijnenstal.nl.

Bij AdrenEline gaan we op zoek naar een Razende Lowlandsreporter. Het concept is bekend: verslag doen, met tekst en foto's, van drie dagen festival. Maar voor dat felbegeerde Lowlandskaartje moet je als verslaggever nog meer doen: je gaat ook een dag meelopen met de opbouwers van het festival, zodat jij ons op de millimeter precies kunt vertellen waar de Alpha Tent zich bevindt, of het al gezellig is in de Juliet, en waar we straks onze traditionele Lowlandspannekoek kunnen gaan scoren. Daarnaast laten we iedere dag een Lowlandsgast aan het woord: artiesten, theatermakers, schrijvers, stand up comedians en programmeurs...Er zijn interviews met de {l}Scissor Sisters{/l}, {l}Miss Kittin{/l}, Melissa Auf der Maur en Radio4, we krijgen bezoek van o.a. Fokke&Sukke, beatboxer Klaas, schrijver Ruben van Gogh en woensdag 11 augustus is er een speciale repetitie van de Opening van het festival bij ons in de studio. Alle Lowlands Previews vindt je terug op www.adreneline.nl.
Ster advertentie
Ster advertentie