3FM nieuws

Martin Garrix over derde keer Sziget: "Eer om af te mogen sluiten "

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Martin Garrix over derde keer Sziget: "Eer om af te mogen sluiten "

Martin Garrix, een van de jongste en meest succesvolle dj's/producers die de pop- en elektronische scene, sluit dag vier van Sziget af als headliner. Garrix heeft zijn expertise over de hele wereld verspreid, door festivals te headlinen, door te breken in gebieden en samen te werken met grote sterren zoals Dua Lipa, Bono en The Edge (U2), Khalid en Macklemore. Vlak voor zijn show op Sziget sprak 3FM-dj Jamie hem.

Het is alweer de derde keer dat Martin Garrix op Sziget staat, en het blijft volgens hem een eer om hier te mogen draaien. En hij heeft er zin in! Nieuwe stagedesign, nieuwe muziek, en daarnaast natuurlijk de hits zoals we van hem gewend zijn. De show had uiteindelijk wat technische tegenslagen waardoor zijn set 13 minuten stil kwam te liggen. Maar gelukkig maakte de dj het goed met een extra kwartiertje.

Verder vertelt Martijn in het interview met Jamie over zijn Music Academy waar hij opkomende talenten coacht, zijn hechte vriendengroep én Tiësto! Check het hele gesprek hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sziget 2024

3FM is dit jaar op de 30e editie van Sziget uiteraard aanwezig zodat jij als thuisblijver niets hoeft te missen! Samen met 3FM-dj Jamie en Julien, brengen zij alle hoogtepunten vol muziek, interviews en sfeer naar jullie toe. Niks missen? Volg hier alles!

Ster advertentie
Ster advertentie