3FM nieuws

Sam Smith levert wederom adembenemende festivalshow op Sziget

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Sam Smith levert wederom adembenemende festivalshow op Sziget

De headliner van Sziget op zondag - Sam Smith - weet het weer voor elkaar te krijgen! Dit jaar is hun debuutalbum (en dus deze klassieker) alweer 10 jaar oud en de festivaltour, die op Pinkpop begon, lijkt wel een zegetour.

Alleen maar hits

Sam start direct sterk met de grote meezinger 'Stay With Me' en zet deze lijn alleen maar krachtig voort met een reeks aan hits. Van huilen bij hun prachtige breekbare stem tot aan beuken op tracks als 'Latch' en 'Desire', van sfeervolle gospel tot sletterig dansen op 'Unholy'. En dit alles gepaard met een adembenemende outfits, dansers en show.

Belangrijke boodschap

Ondanks dat er weggeschakeld wordt als Sam heet en zwoel met een mannelijke danser danst, is de show iets bijzonders. Het omarmen dat we seksuele wezens zijn en dat mogen zijn wie daar ook wat van vindt. En dat in het conservatieve Hongarije is een belangrijke boodschap.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Setlist Sam Smith @ Sziget

  1. Stay With Me
  2. I'm Not the Only One
  3. Like I Can
  4. Too Good at Goodbyes
  5. Diamonds
  6. How Do You Sleep?
  7. Dancing With a Stranger
  8. Lay Me Down
  9. Gimme
  10. Lose You
  11. Promises
  12. I'm Not Here to Make Friends
  13. Desire
  14. Latch
  15. Gloria
  16. Unholy

Sziget 2024

3FM is dit jaar op de 30e editie van Sziget uiteraard aanwezig zodat jij als thuisblijver niets hoeft te missen! Samen met 3FM-dj Jamie en Julien, brengen zij alle hoogtepunten vol muziek, interviews en sfeer naar jullie toe. Niks missen? Check hier alles!

Ster advertentie
Ster advertentie