3FM nieuws

Goldband op Sziget: "Je speelt beter als je niet drinkt, het is leuker als je het wel doet"

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldband op Sziget: "Je speelt beter als je niet drinkt, het is leuker als je het wel doet"

Op dag twee staat Goldband op Sziget in de op een na grootste stage van het festival voor de eerste van drie shows die ze deze zomer doen. Vlak voordat ze het podium betreden stappen de mannen met Julien eerst nog even het reuzenrad in om het te hebben over het vinden van precies de juiste balans van naar de klote zijn rondom een show, toekomstdromen en natuurlijk een hele hoop chaos.

Episch debuut op Sziget

Goldband heeft dit festivalseizoen maar 3 shows op het programma staan: Sziget, Pukkelpop en Lowlands. Daarmee waren de verwachtingen natuurlijk nogal hoog voor de eerste van deze drie, en laat dit nou ook de eerste keer zijn dat de Haagse band überhaupt op het festival staat. Op avond twee van Sziget betreedt Goldband de Revolut Stage, en - zoals we van Milo, Boaz en Karel gewend zijn - het smaakt eigenlijk alleen maar naar meer. Check hier alles over hun epische debuut op Sziget.

Maar vlak voordat ze het podium op mochten, stapte Julien met ze het reuzenrad in. Hier spraken ze over het vinden van de juiste balans van naar de klote zijn rondom een show, toekomstdromen, de festivalzomer, het krijgen van zangles van niemand minder dan The Indien, en een hele hoop meer.

Check hier het hele interview:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sziget 2024

3FM is dit jaar op de 30e editie van Sziget uiteraard aanwezig zodat jij als thuisblijver niets hoeft te missen! Samen met 3FM-dj Jamie en Julien, brengen zij alle hoogtepunten vol muziek, interviews en sfeer naar jullie toe. Niks missen? Check hier alles!

Ster advertentie
Ster advertentie