3FM nieuws

Zo vergroot jij je kans op Oasis-tickets

foto: BEELD STEFAN DE BATSELIER_IDOLS
  1. Nieuwschevron right
  2. Zo vergroot jij je kans op Oasis-tickets

Er wordt nu al gezegd, dat Oasis-tickets nóg moeilijker te krijgen zullen zijn dan die voor Taylor Swift. Daarom heb je hieronder een checklist om jouw kans op tickets te vergroten, zodat jij in 2025 lekker kunt meeschreeuwen met 'Wonderwall'.

Wachtrij

Hoe de wachtrijen voor concerttickets worden opgezet, blijft een mysterie. Het is niet helemaal duidelijk of je er heel vroeg bij moet zijn, of dat je aan het begin van de verkoop in een random plek in de wachtrij wordt gegooid.

Wat wel zeker is, is dat het helpt om meerdere schermen aan te hebben staan. Zo kun je verschillende plekken in de wachtrij bemachtigen, waar misschien wel een mooie aan de voorkant van de rij tussenzit!

Creditcard

Het klinkt misschien te simpel voor woorden, maar aangezien de concerten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland plaatsvinden, moet je voor de tickets betalen met een creditcard. Zorg dus voor zaterdagochtend, dat je er eentje zelf hebt geregeld, of iemand kent van wie jij de creditcard kunt lenen. Zorg dat de eigenaar er ook vanaf weet, wel net zo handig.

Inloggen

Ook eentje die veel mensen over het hoofd zien: inloggen op je account van tevoren. Zorg ervoor dat je vanavond of morgenvroeg al een keer inlogt op je account. Zo voorkom je eventuele woedeaanvallen tijdens een tweestaps-verificatie op het cruciale moment.

Let op!

Omdat deze tickets zo enorm gewild zijn, zijn er eenmalige strenge regels geïntroduceerd om iedereen een zo groot mogelijke kans van slagen te geven. Je mag per transactie maximaal vier tickets halen. Maar vergeleken met andere shows, heeft Ticketmaster besloten dat er per e-mail, creditcard, naam én account maar maximaal vier tickets zijn gekocht.

Mocht jij dus op twee accounts tickets hebben gekocht, maar dit op één creditcard, e-mailadres of naam hebben gezet, dan kun je echt pech hebben. Want Ticketmaster beroept zich dan op het feit om al jouw tickets, zonder pardon, te cancelen. Het zou er dus zomaar voor kunnen zorgen dat jij niet naar Oasis kunt, dus volg netjes de regels zodat jij volgend jaar lekker kunt genieten.

Ster advertentie
Ster advertentie