3FM nieuws

Amy Winehouse's Mama Appelsap en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Amy Winehouse's Mama Appelsap en andere 3FM-hoogtepunten

Het nieuwe jaar is begonnen! En dat kun je alleen maar knallend beginnen. Met nu al heel veel hoogtepunten!

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. Amy Winehouse vroeg om Pleh

We hadden het al veel eerder moeten merken dat het niet goed ging met Amy.. In Het nummer 'Back To Black' zit een duidelijk Mama Appelsap waarin ze duidelijk "Pleh" zong. Ramon zorgde voor een duidelijke vertaling. Geen idee waar dit over gaat? Luister dan even naar deze Mama Appelsap:

2. Trouwring terug bij rechtmatige eigenaresse

Wim vond eind vorig jaar een trouwring in het bos. Die wilde hij natuurlijk graag bij de rechtmatige eigenaresse terugbrengen en daarom riep hij de hulp van Timur en Ramon in. En dat zorgde voor een groot succes:

3. 3FM Serious Request 2012

De week voor kerst zaten Giel, Gerard en Michiel opgesloten in het Glazen Huis. Wij zijn nog steeds bij aan het komen van deze week, dus we begonnen de eerste week van 2013 erg rustig. Maar gelukkig zat de 3FM Serious Request week zo bommetje vol dat je nog heel veel filmpjes, audiofragmenten en foto's terug kunt kijken! En heb je de terugblik op 3FM Serious Request 2012 al gezien?

Terugblik 3FM Serious Request 2012

>> Check alle filmpjes van 3FM Serious Request
>> Check alle audio van 3FM Serious Request
>> Check alle foto's 3FM Serious Request

>> 3fm.nl/seriousrequest

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

Er zijn natuurlijk nog meer hoogtepunten. Wat was jouw mooiste, grappigste, ontroerendste moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie